NO

VELG LAND

Frankrike

Tyskland

Storbritannia

Italia

Nederland

Sverige

Spania

Finland

Belgia

Sveits

Rép. Tchèque

Danmark

Østerrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakia

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Bobiler

KOMFORT UTEN SIDESTYKKE

Vi i RAPIDO er svært opptatt av at bobilen skal være komfortabel over hele linjen. Finnes det noe deiligere enn å trekke seg tilbake til den hjemmekoselige bobilen sin om kvelden, etter å ha trasket gatelangs i en landsby som man akkurat har oppdaget?

Det er da man vet å verdsette den komfortable sofaen i sittegruppen, som er laget av høyelastisk skum med høy tetthet, utvalgt av RAPIDO. De nye armlenene* gir maks komfort, du kan senke skuldrene og bare nyte tilværelsen!

Disse armlenene er veldig praktiske; de inngår i prosessen når man vil gjøre om sofaen til seter i kjøreretning, - og dermed er det over og ut med de ekstra-elementene man før måtte dra på!

* Unntatt 855F, 880F.

RAPIDO ønsker at man skal kunne sove godt ombord i bilen, og har derfor valgt ut de aller beste referansene innen sovekomfort. Alle våre madrasser er laget av BULTEX® skum, og ligger på sengebunner med aluminiumsramme med sjiktlimte, bevegelige lameller (separate, bevegelige fjærer på DISTINCTION i10). Lamellbunnen gir naturlig lufting til madrassen, noe som bidrar til å øke dens levetid. Med lamellbunn blir det også totalt sett bedre luftsirkulasjon. Lamellbunnen gjør at sengebunnen kan tilpasse seg kroppens stilling og bevegelser på madrassen under søvnen.

Og for å øke komforten ytterligere, har RAPIDO utviklet en overmadrass med formminne (bestilles separat for Seriene 6F, 8F, 80dF, M; PACK EXECUTIVE for Serien DISTINCTION). Den tilpasser seg effektivt kroppen din når du sover, samtidig som kroppens bevegelser blir mykt dempet.

ALDE SENTRALVARMEANLEGG

Komforten ombord i bobilen din er beroende på temperaturen i bobilen din. Derfor har RAPIDO utviklet flere teknologier, og du vil alltid finne et system som passer til dine behov. TRUMA varmeanlegg fungerer både med gass og med elektrisitet (EH-ekstrautstyr). Varmluften fordeles på optimalt vis i bodelen takket være flere ventiler.

Forøvrig har RAPIDO opparbeidet seg solid erfaring på dette punktet takket være ALDE varmeanlegg, og har utviklet et driftssikkert system som er blitt sertifisert GRADE 3. Gassvarmeren forsyner en krets av rør, og varmeovner sørger for at varmluften sirkulerer langs ytterveggene.

  • 1. Platevarmeveksler: utnytter motorvarmen for å varme opp ALDE oppvarmingssystemet
  • 2 . ALDE varmeanlegg under førerhussetene (alt etter hvilken modell man bestiller)
  • 3 . Full oppvarming av førerhuset
  • 4 . Tvunget luftbevegelse for raskere temperaturøkning
  • 5 . Frost Control: automatisk tømming av vannkretsen i tilfelle fare for frost
  • 6 . Håndkleholder med varemeovn bak (i1066, i1090)
  • 7 . Full oppvarming av dobbeltgulvet med lufteluker
  • 8 . Adskilt justering av temperaturen i soverommet

SE VIDEOEN MED ALT DU TRENGER Å VITE OM GRADE-3-SERTIFIKASJONEN