NO

VELG LAND

Frankrike

Tyskland

Storbritannia

Italia

Nederland

Sverige

Spania

Finland

Belgia

Sveits

Rép. Tchèque

Danmark

Østerrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakia

Polen

Nouvelle-Zélande

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Bobiler
Komfort uten sidestykke

KOMFORT UTEN SIDESTYKKE

SENGER: VI HOLDER OSS TIL EN AV DE BESTE STANDARDENE

BULTEX® SKUMMADRASS

For å kombinere komfort og stil, er BULTEX® madrassene i de permanente sengene utstyrt med et nytt trekk av elastisk stoff av høy kvalitet, med en pen avslutning på kantene (på madrassen eller på overmadrassen).

SENGEBUNN MED ALUMINIUMSRAMME MED SJIKTLIMTE, BEVEGELIGE LAMELLER

Ribbebunnen gir naturlig lufting til madrassen, noe som bidrar til å øke dens levetid. Med en ribbebunn kan også luften sirkulere lettere. Lamellbunnen gjør at sengebunnen kan følge kroppens posisjon og bevegelser på madrassen under søvnen. Komforten er langt bedre med god fjæring.

OVERMADRASS MED FORMMINNE*

I denne overmadrassen finner man en type skum som tilpasser seg kroppens form, og som går tilbake til opprinnelig utgangspunkt når du står opp fra madrassen. Den tilpasser seg effektivt den sovende kroppen og slutter rundt den, samtidig som kroppens bevegelser blir mykt dempet.

* Ekstrautstyr på 6F, 8F og 80dF-serien; og EXECUTIVE-PAKKE 70F og DISTINCTION-serien.

1 . Dagside i pent stoff med dekkstoff og kant-finish.
2. Nattside med strekkstoff på viskoelastisk skum SENSUS®, 50 kg/m3.
3. Tykkelse på sengeplass, inntil 155 mm

RAPIDO- SETENES KOMFORT

GOD SITTEKOMFORT I SALONGEN

Sofabenkene er laget av høyelastisk skum med høy tetthet. Sofaryggen er svakt bakoverlent, og har forsterkning i nederste felt, slik at korsryggen skal få optimal støtte!

GOD KJØREKOMFORT I FØRERHUSET

Alle våre modeller er utstyrt med spesielle bobilseter. I tillegg til at setene har svært høy komfort, kan de stilles i den ideelle posisjon: variabel høyde og helning på rygg og sete. De har flott design og er brukervennlige, og den ergonomiske formen vil tilpasse seg den minste av dine bevegelser.

RAPIDO-PAKKE: Seriene 6F, 8F og 80dF.

OPPVARMING

Komforten ombord i bobilen din er beroende på oppvarmingen i bobilen din. Derfor har RAPIDO utviklet flere teknologier, slik at du alltid finner et system som passer til dine behov.

TRUMA VARMEANLEGG

Dette oppvarmingssystemet fungerer både på gass og elektrisitet (EH-ekstrautstyr). Luft og vann varmes opp av kraftige elektriske elementer. Varmluften fordeles på optimalt vis i bodelen takket være flere ventiler.

På alle modellene våre kan varmeanlegget styres gjennom kontrollpanelet CP PLUS med digital visning og programmeringsmuligheter.

Velger du EH som ekstrautstyr, kan anlegget gå på gass eller på strøm, eller på begge deler.

Dersom varmeanlegget må gå mens du står parkert, kan du få det til å fungere på bare strøm, slik at du kan spare litt på gassen.

En varmeledning som løper i flukt med frontrutens nedre kant finnes på de helintegrerte modellene i seriene 80dF og DISTINCTION. Denne er spesielt effektiv for å varme opp denne sonen, som pleier å være kald, og vil fungere som en kuldebarriere. Ikke kompatibelt med WEBASTO varmesystem for førerhus.

iNET

Takket være iNet, har du muligheten til å fjernstyre varmeanlegget ditt via din smarttelefon eller ditt netbrettt, (alt etter modell).

ALDE SENTRALVARMEANLEGG: COMFORT PLUS ARCTIC

Inntil 31 konvektorer, dvs. 31 meter med konvektorer!
1 . Platevarmeveksler: utnytter motorvarmen for å varme opp ALDE oppvarmingssystemet / 2 . ALDE varmeanlegg under førerhussetene (i1066, i1090) / 3 . Komplett oppvarming av kabinen / 4 . Tvunget luftbevegelse for en raskere temperaturøkning / 5 . Frost Control: automatisk tømming av vannkretsen i tilfelle det er fare for frost / 6 . Håndkleholder med konvektor rett bak (i1066, i1090) / 7 . Komplett oppvarming av dobbeltgulvet med lufteluker / 8 . Adskilt justering av temperaturen i soverommet

Gassvarmeren forsyner en krets og radiatorer, og den varme luften stiger opp langs ytterveggene. Skilleveggene, møblene og luften varmes opp litt etter litt, og lager en varmluftsvegg som solerer vinduene.

I samarbeid med teamet fra ALDE har RAPIDO utviklet et sentralvarmeanlegg av høy kvalitet, som har blitt testet i Skandinavia med gode resultater. Ytelsen til RAPIDOS ALDE-system er resultatet av et kontinuerlig arbeid med forbedringer, som er jevnlig bekreftet av tester i kjølerom.

GRADE 3

Temperaturstigning fra -15°C til +20°C, minst, på mindre enn 4 timer med en utendørstemperatur på -15°C og en temperaturforskjell på mindre enn 7°C mellom de 5 målepunktene.

ALDE-VARMEMATTE TIL KABIN SOM EKSTRAUTSTYR