NO

VELG LAND

Frankrike

Tyskland

Storbritannia

Italia

Nederland

Sverige

Spania

Finland

Belgia

Sveits

Rép. Tchèque

Danmark

Østerrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakia

Polen

Nouvelle-Zélande

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Bobiler
Anerkjent kvalitet

ANERKJENT KVALITET

Vi er klar over at tilfredsstillelsen til våre kunder handler først og fremst om en kvalitetskonstruksjon, og har implementert strenge kvalitetsprosesser som RAPIDO medarbeiderne må respektere.

PRODUKTER SOM ER NØYE UNDERSØKT

Forutgående for produktets utviklingsfase, foretar RAPIDO ulike tester for å forbedre sine biler.

TEST PÅ BANE

Under den spesifikke utviklingen, bruker RAPIDO tester på bane for å kontroller holdbarheten, før et produkt blir sluppet på markedet. Alle testene som blir gjennomført, sliter veldig på bobilen: hjulspor, fartsdempere, deformert eller ujevn veibane, osv. Kilometerne blir så multiplisert og brukes til å finne en tilsvarende slitasje etter 100 000 km kjørt.

TEST I KJØLEROM

Tester foretas i kjølerom med termiske sensorer slik at RAPIDO kan måle varmetap. De nye tekniske løsningene har hatt stor suksess hos våre nordiske kunder og ellers kunder som kjører til fjellet om vinteren.

UT PÅ LANGTUR

RAPIDO er med på større reiseprogrammer, som for eksempel Laval Virtual; Europa Rundt i bobil eller Paris-Bejing-Istanbul reisen. Dette gir dermed RAPIDO muligheten til å få tilbakemeldinger på bilene sine etter flere tusen tilbakelagte kilometer, noe som gir oss verdifull informasjon som kommer i tillegg til våre vanlige tester. 

ALLTID HØYE KRAV TIL KVALITET

Straks vi får inn et nytt chassis, registreres det, og får sitt eget oppfølgingsskjema. På denne måten sikrer vi oss god sporbarhet for kjøretøyet under hele produskjonsprosessen hos RAPIDO.

PERMANENT KONTROLL

En visuell kontroll utføres av operatører langs hele monteringsarbeidet. Disse observasjonene er analysert i slutten av produksjonskjeden, og korrigeringer utføres ved behov.

Hvert punkt som etter utredning viser seg mulig å forbedre vil deretter føre til konkrete tiltak for å forbedre de modellene det gjelder.

SYSTEMATISK TESTING

Når et kjøretøy kommer til siste del av produksjonskjeden, utfører en kvalitetskontrollør en rekke funksjonelle og visuelle tester på mer enn 100 punkter. Så snart et punkt som er testet ikke svarer til våre kvalitetskrav, vil kjøretøyet bli tatt tilbake for korrigeringer.

STIKKPRØVER

Biler som blir tilfeldig plukket ut fra produksjonskjeden, kontrolleres grundig av et eget team. Samtidig inviteres hvert medlem av personalet i RAPIDO til å gjennomgå en evaluering hvert år.

TETTING UTEN FEIL

Hvert kjøretøy føres gjennom en tunnel med vannsprut i produksjonsskjeden for å sjekke dens tetthet. Alle våre kjøretøy har en 5 års tetthetsgaranti.

TEST PÅ VEI

Når kjøretøyene er ute av produksjonlinjen, blir enkelte av dem også testet på vei. Dette gjør det mulig å identifisere eventuelle hendelser, som bare er påvisbare når kjøretøyet kjører (støy, kjøretøyets oppførsel, osv).