NO

VELG LAND

Frankrike

Tyskland

Storbritannia

Italia

Nederland

Sverige

Spania

Finland

Belgia

Sveits

Rép. Tchèque

Danmark

Østerrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakia

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Bobiler

RAPIDOs knowhow

SELVE REFERANSEN FOR BOBILER GJENNOM 60 ÅR

<strong>Pierre ROUSSEAU</strong>, Daglig leder

Pierre ROUSSEAU, Daglig leder

Da faren min, Constant ROUSSEAU, lagde sin første bobil for 60 år siden, hadde han kun én tanke i hodet: « skape noe fi nt som alle kunne ha glede av. »

Hans frekke og lystige kløktighet, hans sans for det elegante og viljen til å « alltid gjøre det bedre » er den dag i dag selve essensen i vår kreativitet, og fortsatt et uttrykk for den franske sjarmen og knowhowen.

RAPIDOs kreative sans fi nner sin inspirasjon i ønsket om en kontinuerlige forbedring av våre bobiler. Vi er fremtidsrettede, og svært ofte ligger vi helt fremme i teten på markedet. Kreativiteten konkretiseres når hver enkelt av bedriftens ansatte kan få utløp for sin kjærlighet til gode materialer og til det edle håndverket de viderefører. I år runder RAPIDO 60 år, og det er mye takket være våre kunder. Vi ønsker å feire jubileet sammen med dere! Det er derfor har vi laget jubileumsserien 60 EDITION.

Men uansett hvilken modell du har, vil vi understreke at vi har en historie - dere og vi - som vi er sammen om. Vi ønsker dere fremfor alt gode reiseopplevelser, land og strand rundt, ombord i deres egen RAPIDO.

Den neste reisen deres begynner her

<strong>Nicolas ROUSSEAU</strong><br/>Administrerende direktør

Nicolas ROUSSEAU
Administrerende direktør

Helt siden vi kom ut med vår første RAPIDO bobil, som ble kalt Randonneur 410, har vi kontinuerlig forbedret våre modeller ved å ta hensyn til de verdifulle tilbakemeldingene fra våre kunder. Vår designeravdeling har utarbeidet gode 2022-modeller med mange nye fi nesser. Når du blar i katalogen, vil du legge merke til at det er sus over sidene, og ikke minst; sus over de siste forbedringene RAPIDO har gjort.

Over tid er det jo mye som har endret seg, men vår DNA er den samme som før: vår interiørstil er lun og innbydende, og faktisk skal du lete lenge før du fi nner noe tilsvarende. Det var slik Constant ROUSSEAU ville ha det. Han var møbelsnekker av yrke, og hadde innsikt og erfaring. Han grunnla bedriften i 1961, og lot seg instinktivt lede av kjærligheten til godt utført håndverk.