NO

VELG LAND

Frankrike

Tyskland

Storbritannia

Italia

Nederland

Sverige

Spania

Finland

Belgia

Sveits

Rép. Tchèque

Danmark

Østerrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakia

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Bobiler

VELG ALDE

ALDE-OPPVARMING, ET SKIKKELIG +

I samarbeid med teamet fra ALDE har RAPIDO utviklet et oppvarmingssystem av høy kvalitet, som har blitt testet i Skandinavia med gode resultater. Oppvarmingssystemet har blitt en standard på markedet, og gir en jevn temperatur i bodelen og førerhuset. Mange av våre kunder har valgt oppvarmingssystemet ALDE RAPIDO, nå er det din mulighet til å oppdage hvorfor de har tatt dette valget!

Jean-Jacques RIOT, 63 år, Loiret, Frankrike

"Jeg bruke ofte B&B, men jeg forandret fullstendig reisemåte da jeg oppdaget gleden med å reise i fritidskjøretøy. Jeg har eid en 9096dF siden 2011, og jeg kan reise fritt rundt i Europa som jeg vil. Jeg trenger ikke lenger å planlegge turene mine flere uker i forveien. Jeg lider av allergier, og oppvarming med ventilert luft egner seg ikke for meg. Men jeg har oppdaget oppvarmingssystemet ALDE, som lar meg dra nytte av en sunn luft, som gir meg mye mer komfort. Oppvarmingen er perfekt lineær, det er foran eller bak i bobilen, og temperaturen er ideell. Det jeg setter like stor pris på er at varmespredningen er konstant, man kjenner ingen variasjon i varmen. En ting er sikkert, ALDE-oppvarming vil være et kriterium neste gang jeg går til innkjøp av en bobil."

Jacques DIGUET, 67 år, Paris, Frankrike

"Siden 2014 har jeg vært den lykkelige eieren av modellen 10 000 i Rapido-serien. Siden jeg pensjonerte meg, kan jeg nyte full glede av naturen. Takket være bobilen min har lange turer blitt hverdagen min. Dag etter dag, setter jeg pris på alle de flotte landskapene som jorden har å tilby. I en tid nå, har France Passion blitt min foretrukne måte å parkere på. Flotte pausesteder i hjertet av naturen, som lar oss oppdage autentiske produkter i regionene vi befinner oss i. Uansett hvor jeg befinner meg, gir min 10 000 meg den nødvendige komforten. Det virkelige plusset med denne modellen er oppvarmingssystemet ALDE. Oppvarmingssystem som standard, og har virkelig oppfylt forventningene. Jeg kan velge forskjellige temperaturer til de ulike delene av bobilen. ALDE varmer også opp bagasjerommet, som forhindrer at spillvannet fryser. Det er et veldig økonomisk system, som gjør det mulig å hente varme som genereres fra motoren for å varme opp radiatorene i bodelen. Uten å nøle, dette er et produkt jeg anbefaler sterkt."

Dominique FADE, 60 år, Vosges, Frankrike

"Jeg har alltid vært glad i billøp, og jeg reiser ofte rundt i helgene for å følge med på ulike konkurranser og løp. For å gjøre reisene mine enklere, bestemte jeg meg for å investere i en bobil. Det er nå to år siden jeg skaffet meg en 7065FF med 180 hestekrefter, med enkeltsenger bak. Noe som var nytt for meg - ALDE-oppvarming! På den gamle bobilen min ble rommene varmet opp raskt, men Truma-oppvarmingen laget litt bråk, og luften var tørr. I dag, med ALDE, tar det litt mer tid før temperaturen stiger, men kvaliteten på oppvarmingen er akkurat det jeg hadde håpet på. De varme sonene er jevnt fordelt i hele interiøret. Den homogene varmen gir en utrolig komfort. Jeg er så fornøyd med denne oppvarmingen at neste gang jeg kjøper bobil, vil det nødvendigvis våre en modell som er utstyrt med ALDE-oppvarming."