NO

VELG LAND

Frankrike

Tyskland

Storbritannia

Italia

Nederland

Sverige

Spania

Finland

Belgia

Sveits

Rép. Tchèque

Danmark

Østerrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakia

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Bobiler

RAPIDOs knowhow

RAPIDO, SELVE REFERANSEN FOR BOBILER

<strong>Pierre ROUSSEAU</strong><br/>Daglig leder

Pierre ROUSSEAU
Daglig lederDet var min far, Constant ROUSSEAU, som for 70 år siden startet bedriften.
Han var møbelsnekker av yrke, og da han laget sin første bobil i 1961, hadde han kun én tanke i hodet: « skape noe fint som alle kunne ha glede av. »
Hans oppfinnsomhet var uten grenser, hans livsglede og utpregede sans for eleganse, for ikke å snakke om viljen til å « alltid gjøre det bedre » er blitt videreført gjennom generasjonene, og utgjør fortsatt essensen i vår kreativitet, som kommer til uttrykk i vår know-how og i vårt franske, sjarmerende særpreg.

Hos RAPIDO henter vi vår inspirasjon i ønsket om en kontinuerlig forbedringen av våre bobiler.
Dermed sier det seg selv at vi er fremtidsrettede, og svært ofte ligger vi i teten på markedet.
Kreativiteten konkretiserer seg når hver enkelt av bedriftens ansatte kan få utløp for sin kjærlighet til gode materialer og til det edle håndverket de viderefører.

For at du skal kunne oppleve det å reise som behagelig, både på trafikkerte strekninger og på landeveien, ombord i din egen RAPIDO.

Med stø kurs mot nye trender

<strong>Nicolas ROUSSEAU</strong><br/>Administrerende direktør

Nicolas ROUSSEAU
Administrerende direktørFor omtrent 40 år siden utviklet vi den første RAPIDO-bobilen, som vi kalte Randonneur 410.Siden den gang har vi kontinuerlig forbedret våre modeller ved å ta hensyn til de verdifulle tilbakemeldingene fra våre kunder. Vår designeravdeling har sørget for at 2021-modellen vil slå godt an, med mange nye ting både innvendig og utvendig. Når du blar i katalogen, vil du legge merke til at det er sus over sidene, og ikke minst sus over de siste forbedringene RAPIDO har gjort.

Over tid er det jo mye som har endret seg, men vår DNA er den samme som før: vår interiørstil er lun og innbydende, og faktisk skal du lete lenge før du finner noe tilsvarende. Det var slik Constant ROUSSEAU ville ha det. Han var møbelsnekker av yrke, og hadde innsikt og erfaring. Han grunnla bedriften i 1961, og lot seg instinktivt lede av kjærligheten til godt utført håndverk.

Design på alle felter

En særegen og vakker utvendig design

Er man så heldig å bli liggende bak din nye RAPIDO på veien, vil man ikke kunne unngå å beundre bobilens nye bakpart. RAPIDO’s 2021-modell har en renskåren og moderne design som gir den en helt ny look!

Nye interiør

Takket være våre designere, som lar kreative idéer inspirere til handling, kan vi tilby deg helt nye, stilfulle innredninger. RAPIDO har satset på lune interiør preget av modernitet, og klart inspirert av interiørtrendene for hus og hjem.

Innvendig er det alt forbedret

Skal man først endre interiøret, er det naturlig å se alt under ett, og bobilen er blitt helt fornyet innvendig.
Med enda større fokus på funksjonalitet og design setter RAPIDO en ny standard for sine nye innredninger.