NO

VELG LAND

Frankrike

Tyskland

Storbritannia

Italia

Nederland

Sverige

Spania

Finland

Belgia

Sveits

Rép. Tchèque

Danmark

Østerrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakia

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Bobiler

Nytt

NY MØBELINNREDNING LUCEO

EN MODERNE INNREDNING*

Den nye innredningen LUCEO, med en klar dominans av lyst tre, vil slå an hos de fleste. Den nye formen på dørene, og trelistene, som løper horisontalt, gjør interiøret både koselig og tidsaktuelt.

SANS FOR DETALJER

En stilig innredning kjennetegnes alltid av harmonien i detaljene. Vi prøver alltid å finne materialer som matcher, og det hender at vi tar inn rykende ferske nyheter. Legg merke til det hvite gulvbelegget med strukturveft som gjør kjøkkenet ditt ekstra lyst, og det nye belegget med Vlies-motiv, som er spesielt designet for å matche LUCEO-innredningen. Våre designere har brukt tid på å velge de aller beste materialene, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene, når det gjelder interiøret i din nye bobil.

LEK MED KONTRASTER

Våre RAPIDO-designere har skapt et interiør med et sterkt særpreg. Et fint utgangspunkt for en spennende reise. Det lyse treet i LUCEO fremheves av hvite fargeaksenter som gir et enda lysere helhetsinntrykk. Det nye utstyret, som for eksempel den nye kledningen ved kjøkkenvinduet, er holdt i sort

* Fås i seriene VANS, C, 6F, 8F, 80dF.
LUCEO-innredningen varierer noe fra en modell til en annen. Se sidene som omhandler de ulike modellene for nærmere detaljer.