NO

VELG LAND

Frankrike

Tyskland

Storbritannia

Italia

Nederland

Sverige

Spania

Finland

Belgia

Sveits

Rép. Tchèque

Danmark

Østerrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakia

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Bobiler

NYE MODELLEN 854F

ROM FOR TRIVSEL I DEN STORE SALONGEN

Kompakt, men romslig

854F

854F

Den nye modellen 854F er kompakt, men til tross for at kjøretøyet er bare 6,70 meter langt, er salongen bak relativt stor. Innredningen i denne modellen er såklart nøye gjennomtenkt. Vårt mål er å gi deg en helt unik reiseopplevelse. For best mulig utnyttelse av plassen har vi benyttet oss av systemet DUO’SPACE for badet i denne modellen. Dermed har man et funksjonelt toalett i det daglige, som lett kan forvandles til en komfortabel dusj, uten å legge beslag på en eneste centimeter av boarealet.

Fokus på salongen

I modellen 854F er det plass for opptil 7 personer i den store sofaen med sjeselong, bak i bilen. Det er fristende med et ekstra godt måltid innimellom, når man kan ha så mange til bords! 854F har dessuten svært mange og gode skapløsninger. Soverommet er utstyrt med en skapløsning XXL: et skap i full høyde for klær som må henge, og mange hyller. Et fi nt fl askeskap med bakbelysning er det også blitt plass til.

Når gourmetene får lov til å boltre seg

Er man på reise, bør man ta seg litt tid. Det kan bli mange anledninger til å stikke innom nærmeste torg for å få tak i ferske, kortreiste råvarer, og da er det fi nt å bruke litt tid på å lage noe godt som man kan kose seg med på stranda! Denne drømmen kan bli virkelighet takket være det nye kjøkkenet som er designet spesielt for denne modellen, 854F. Den store benkeplaten er et pluss når man liker å tilberede god mat. Trådkurven er ypperlig for å lagre varene du trenger til matlagingen. Barplaten har god høyde, og fungerer fi nt som overgang til den store salongen. Selve prikken over i’en i denne unike modellen.