NO

VELG LAND

Frankrike

Tyskland

Storbritannia

Italia

Nederland

Sverige

Spania

Finland

Belgia

Sveits

Rép. Tchèque

Danmark

Østerrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakia

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Bobiler

ET HELT NYTT INTERIØR: NACARAT

Interiøret NACARAT kan også fås for M-serien.

Interiøret NACARAT kan også fås for M-serien.

Stikkordene er know-how og kvalitet

RAPIDOs møbelhåndverk symboliserer merkets verdier på en perfekt måte: moderne håndverk kombineres med det tradisjonelle og trygge. Alt møbelhåndverk som inngår i RAPIDO-bilenes innredning er av høy produksjonskvalitet: Det er like produkjsonsprosedyrer for alle møblene til hver modell, og lakkeringen gjøres for hånd.

Et unikt, lunt interiør

Den nye innredningen NACARAT føyer seg pent inn i rekken av innredninger vi vanligvis pleier å tilby: forseggjorte detaljer og vakker finish i et lunt interiør. I denne nye, renskårne møbelprofilen er det tre som er hovedinnslaget, og til dette interiøret ble det en fullkommen match. Vakkert håndverk har man et eksempel på i treutskjæringene som pryder våre salongbord.

Materialer som harmonerer

Grunnen til at interiøret NACARAT har blitt så populært er utvilsomt at vi har vært svært heldige med valget av farger og materialer. Det mørke treet gir en lun og hjemmekoselig følelse, mens den hvite fargen og de blanke flatene på skapdørene i bodelen bidrar til gode lysforhold innvendig, samtidig som de skaper en tiltalende, trendy kontrast.

Kan fås for seriene C, 6F, 8F, 80dF, DISTINCTION, M.
Spesifikasjoner avhengig av modell: se siden som omhandler møbler og seter for nærmere detaljer.