NO

VELG LAND

Frankrike

Tyskland

Storbritannia

Italia

Nederland

Sverige

Spania

Finland

Belgia

Sveits

Rép. Tchèque

Danmark

Østerrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakia

Polen

Nouvelle-Zélande

Slovenia

Japan

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Bobiler

Bli kjent med Rapido

RAPIDOS FILISOFI

70 ÅRS HISTORIE

De 3 personene i RAPIDO-logoen symboliserer de 3 generasjonene i familien ROUSSEAU.

De 3 personene i RAPIDO-logoen symboliserer de 3 generasjonene i familien ROUSSEAU.

Firmaet RAPIDO ble grunnlagt i 1948 av Constant ROUSSEAU, som var møbelsnekker av yrke, og vel vant med å håndtere edle trematerialer av alle slag. Kreativiteten var hans varemerke. I 1961 oppfant og produserte han en sammenleggbar campingvogn i tekstil for sin egen ferie.
Den ble satt opp på et chassis som kunne brukes som tilhenger resten av året.

DEN SAMME LIDENSKAPEN GJENNOM 3 GENERASJONER

Pierre ROUSSEAU begynte i firmaet i 1976. Far og sønn arbeidet side om side. Det gikk ikke lang tid før han begynte å lage bobiler. Den første modellen kom ut i 1983: Randonneur 410. I 2014 sluttet Nicolas ROUSSEAU, sønnen til Pierre, seg til selskapet og tar det kommersielle ansvaret. Det lidenskapelige forholdet til bilene vi produserer går nå over i tredje generasjon.

ET EUROPEISK KONSERN, FRANSK KNOWHOW, EN FAMILIEBEDRIFT

RAPIDO har gått fra å være et fransk kvalitetsmerke til å bli et europeisk konsern, og befinner seg per i dag blant lederne på bobilmarkedet. RAPIDO utvidet etter hvert sin produksjon med nye modeller: ESTEREL (1993), RAPIDHOME campinghytter (1998), FLEURETTE (2005), ITINEO (2006), CAMPEREVE (2009), WESTFALIA (2010), DREAMER (2014), P.L.A./GIOTTILINE (2016) WILDAX (2017) og STYLEVAN (2017). Til tross for denne målestokken opprettholder familiebedriften fortsatt ånden med ekte håndverk med fokus på detaljer.

Besøk nettstedet vårt: www.corporate-rapido.com

ET SAMFUNNSMESSIG ANSVAR, EN PÅGÅENDE FORPLIKTELSE

Et <strong>manuelt arbeid</strong> og ikke en massiv industrialisering.

Et manuelt arbeid og ikke en massiv industrialisering.

En <strong>økologisk ansvarlig visjon</strong>: varmepumper, belysning tilpasset det naturlige lyset, osv.

En økologisk ansvarlig visjon: varmepumper, belysning tilpasset det naturlige lyset, osv.

For å bevare den lokale økonomien, samtidig som <strong>den miljømessige innvirkningen reduseres</strong> knyttet til redusert langtransport.

For å bevare den lokale økonomien, samtidig som den miljømessige innvirkningen reduseres knyttet til redusert langtransport.

<strong>94 %</strong> av våre europeiske leverandører av finerplater har PEFC-sertifisering som garanterer en bærekraftig forvaltning av skogen.

94 % av våre europeiske leverandører av finerplater har PEFC-sertifisering som garanterer en bærekraftig forvaltning av skogen.

RAPIDO-bobiler kan skryte av de siste teknologiene for å være <strong>mer økologiske kjøretøy</strong>.

RAPIDO-bobiler kan skryte av de siste teknologiene for å være mer økologiske kjøretøy.

Hvert år betyr det: <strong>13 000</strong> paller som går til gjenvinning, <strong>160</strong> tonn med gjenvinningspapp, <strong>25</strong> tonn med plast til gjenvinning, <strong>160</strong> tonn med sagflis omdannet til brennbart materiale

Hvert år betyr det: 13 000 paller som går til gjenvinning, 160 tonn med gjenvinningspapp, 25 tonn med plast til gjenvinning, 160 tonn med sagflis omdannet til brennbart materiale

Hvert år organiserer vi ca. <strong>20</strong> fabrikkbesøk, det vil si mer enn <strong>1000</strong> personer får innblikk i kjernen til RAPIDOs knowhow.

Hvert år organiserer vi ca. 20 fabrikkbesøk, det vil si mer enn 1000 personer får innblikk i kjernen til RAPIDOs knowhow.

<strong>2 000</strong> nyplantede trær i en skog i Mayenne i 2018.

2 000 nyplantede trær i en skog i Mayenne i 2018.