NO

VELG LAND

Frankrike

Tyskland

Storbritannia

Italia

Nederland

Sverige

Spania

Finland

Belgia

Sveits

Rép. Tchèque

Danmark

Østerrike

Norge

Portugal

Irland

Slovakia

Polen

Nouvelle-Zélande

CHOISISSEZ VOTRE LANGUE

Français

Néerlandais

Français

Deutsche

Italiano

Rapido Bobiler

ET UNIKT, VARMT INTERIØR

RAPIDO-stilen gjenkjennes ved et varmt interiør uten sidestykke, især takket være dens unike innredning. Interiøret har over mange år blitt justert etter ønsker og kommentarer fra RAPIDOs kunder, og bedriften prøver stadig ut nye ideer for å gjøre interiøret så hjemmekoselig og praktisk som mulig.

« ALL MONTERING SKJER PÅ FABRIKKEN I MAYENNE, I FRANKRIKE »

RAPIDO har for lengst blitt en referanse hva kvalitet angår, og RAPIDOs snekkerarbeider symboliserer merkets verdier på en perfekt måte, idet de gjenspeiler viljen til å kombinere det moderne og det tradisjonelle. Møbelhåndverket er av høy produksjonskvalitet: Alle møblene i hver serie gjennomgår samme metode og nøye gjennomgang, og lakkering gjøres for hånd. RAPIDO har fått anerkjennelse i hele Europa for høy produktkvalitet og godt utført håndverk.

SKAP DIN EGEN SALONG

CASTELLO-innredning

CASTELLO-innredning

ELEGANCE-innredning

ELEGANCE-innredning

RAPIDO har skapt to typer interiør, som begge oppleves som varme og hjemmekoselige: CASTELLO: dagsaktuelle farger og blanke overflater - og ELEGANCE: innbydende og raffinert, takket være gjennomgangstemaet; massiv lønn (tekstil og innredning).

EN UNIK MØBELINNREDNING I DISTINCTION-SERIEN

RAPIDOs designere har lenge arbeidet med utviklingen av DISTINCTION-interiøret ditt. Denne serien har et helt nytt interiør med hvite overskapsdører. Hengende skap med massivt lakkert listverk ELEGANCE eller lakkert listverk CASTELLO gir en nedtonet og elegant design.  Den perfekte kontinuiteten til innredningens linjer med undersiden av førerhussengen, gir et harmonisk helhetlig inntrykk.

PREMIUM EDITION, STADIG MER ELEGANT

2019-kolleksjonen består av 6 veldig godt utstyrte modeller, som er symboler for raffinert RAPIDO-luksus: 696F, 8066dF, 8096dF, i96, i1066 og i1090 PREMIUM EDITION. 

Innredningen er kjennetegnet på denne eksklusive utgaven: forsterket med en rekke sofistikerte detaljer.